KASTING - chceš byť členom YAMAMOTO TOP Teamu?

KASTING - chceš byť členom YAMAMOTO TOP Teamu?

Na Slovenský a Český trh prichádza prémiová značka doplnkov výživy YAMAMOTO Nutrition, ktorá sa po prvý krát zviditeľnila spoluprácou na zimných Bikini Fitness Campoch. Distribútor výrobkov YAMAMOTO hľadá do svojho tímu nové tváre, členky YAMAMOTO Teamu, ktoré v prípade úspechu na kastingu môžu počítať s ročným sponzorským kontraktom. Neváhaj a zapoj sa do YAMAMOTO kastingu!

Kasting do YAMAMOTO TOP Teamu - pre koho je určený?

  • Si dievča, ktoré sa aktívne venuje fitness športu? Máš dokonca ambície súťažiť v nominácii bikinifitness? Alebo už máš reálnu skúsenosť na pódiách? Aj keď súťaženie v nominácii bikinifitness nie je podmienkou našej podpory, určite sa zapoj do nášho kastingu!
  • Si sympatická a fotogenická? Nerobí ti problém propagácia v prospech YAMAMOTO Teamu na sociálnych sieťach? Áno? Určite sa zapoj do nášho kastingu!


Kasting do YAMAMOTO TOP Teamu - aké získaš výhody, ak uspeješ?

  • Ak uspeješ, získaš podporu v podobe prémiovej suplementácie podľa tvojich požiadaviek, ktorá je súčasťou a často nevyhnutnosťou v tomto športe.
  • Obohatíš sa o nové skúsenosti s profesionálnym fotením a natáčaním video spotov.
  • Získaš propagačné športové oblečenie YAMAMOTO NUTRITION do fitka, samozrejmosťou budú ďalšie propagačné vecičky, ktoré určite využiješ.
  • Spoznáš nových, zaujímavých ľudí, ktorí sú už stabilnými členmi zahraničných YAMAMOTO Team-ov.
  • Propagáciou značky YAMAMOTO NUTRITION získaš priestor na sebarealizáciu, zviditeľníš sa, čo ti pomôže v dosahovaní tvojich ďalších cieľoch a v naplnení ambícií.

Kasting do YAMAMOTO TOP Teamu - čo očakávame, ak uspeješ?

Časovo ťa to nebude nezmyselne obmedzovať! Očakávame propagáciu na sociálnych sieťach a podľa potreby byť k dispozícii pre natáčanie reklamných spotov, či fotenia, podľa dohody počítame aj s tvojou účasťou na EXPO výstavách.

Kasting do YAMAMOTO Teamu - ako sa zapojiť do kastingu?

Úplne jednoducho, celý kasting sa uskutoční v dvoch kolách.
Prvé kolo spočíva v zaslaní tvojich fotografií na e-mail info@yamamotonutrition.sk, pošli nám 3, maximálne 4 fotografie a to:

  • 1. foto celej postavy v plavkách (nemusia byť súťažné), stačí v aktuálnej forme
  • 2. foto celej postavy v športovom oblečení (najlepšie foto z fitka)
  • 3. Foto tváre (selfie)

Do mailu nezabudni krátko napísať niečo o sebe - meno, odkiaľ pochádzaš, vek, kontakty (telefón, mail), základné informácie o sebe, uveď linky na tvoj Instagram a Facebook profil, aby sme si pozreli spôsob, akým komunikuješ na sociálnych sieťach. A úprimne nám zodpovedz dve jednoduché otázky:

  • Čo presne očakávaš od spolupráce s YAMAMOTO Nutrition? (uveď svoje požiadavky)
  • Prečo by sme si mali vybrať práve teba? (uveď svoje výhody oproti konkurentkám)

Na základe fotografií vyberieme do 2. kola 10-12 dievčat, s ktorými sa osobne stretneme na kastingu, kde prebehne pohovor, fotenie, aj natáčanie video spotu. Kasting rozhodne o tom, ktoré tri dievčatá sa stanú členkami YAMAMOTO Teamu a môžu počítať s našou podporou.

Kasting do YAMAMOTO TOP Teamu - nezabudni, čas už beží!

Nezmeškaj svoju príležitosť! Svoje fotky môžeš zasielať do 15. marca 2017 na vyššie uvedený mail (zopakujme si ho info@yamamotonutrition.sk), po spracovaní a následnom triedení prostredníctvom stránky BikiniFitness.SK, portálu EastLabs.SK a sociálnych sietí oznámime nielen mená postupujúcich dievčat, ale aj termín a miesto konania osobných stretnutí. Samozrejme, budeme vás kontaktovať aj osobne, aby sme vám poskytli všetky rozhodujúce informácie. Tešíme sa na vás :-)

Discussion at the article:

AMIX diskusia