Fotogaléria - 2017 Olympia Classic Physique, Finále

Fotogaléria - 2017 Olympia Classic Physique, Finále


Účasť EastLabs Teamu na najprestížnejšej súťaži 2017 Olympia Weekend je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.
Ďakujeme všetkým partnerom za podporu


Olympia Weekend po včerajších stretnutiach účastníkov všetkých kategórií s fanúšikmi pokračoval piatkovou dopoludňajšou a popoludňajšou časťou. Osobne som sa najvoac tešil na kategóriu Classic Physique, ktorá sa už pred rokom tešila neuveriteľne vysokému záujmu divákov. A rovnaký trend pokračoval aj v tomto roku! Navyše, súťažiaci na pódiu (samozrejme, tí najlepší) ukázali formy a proporčnosť, ktoré vysoko prekonávali to, čo sme mohli vidieť v kategórii Bodybuilding OPEN a Bodybuilding 212lbs. A zaujali aj mimoriadne estetickým prejavom, ktorý musel potešiť každého priaznvivca kulturistiky.
Večerné finále bolo iba potvrdením semifinálových predpokladov, osobne by som však na prvé miesto dal masívneho a estetického Kanaďana Chrisa BUMSTEADA, ktorý získal 2. priečku. Rovnako do finále by som "neposunul" minuloročného víťaza Dany HESTERA. Formu súťažiacich môžete si pozrieť v nasledujúcej galérii.


2017 Olympia Classic Physique - finálová fotogaléria, 171 fotografií

Discussion at the article:

AMIX diskusia