Na tréningu vo Fitmax Gym-e Námestovo

Na tréningu vo Fitmax Gym-e Námestovo

Gabriel Harčarik: uplynulý víkend vo Fitmax Gym-e Námestovo trénovali viacerí skvelí Slovenskí kulturisti. Priznávam, bol som zvedavý na Ľuba Kalinu (hlavne na jeho aktuálnu formu), no ten skončil s tréningom skôr a tak som si musel počkať na jeho exhibičné vystúpenie v Mútnom. Filip Godzsák je neprehliadnuteľný vďaka svojím skvelým nohám, no zapracoval už aj na hornej časti tela - jeho forma je 28 dní pred M-SR v kulturistike (ktoré sa uskutočnia 15. apríla v Košiciach) nádejná, myslím, že Filip bude patriť k favoritom kategórie do 80 kg.
Na tréningu som zastihol aj juniora Romana Vavrečana, ktorého ambície sú tento rok vysoké. Roman nabral hmotu, jeho tvary sú pekné, ak však chce ambície naplniť, musí ešte zapracovať na forme – iba pripomeniem, že Roman plánuje nastúpiť na súťažné pódium Slovenského šampionátu juniorov (uskutoční sa 14. apríla v Beckove) aj mužov.
Celý tréning vo Fitmax Gyme Námestovo dirigoval Fero Feju, ktorý má v tomto roku súťažnú úrestávku, napriek tomu je jeho forma viac ako dobrá. Pravdou ale je, že Fero už viackrát prekvapil – verím, že svoje rozhodnutie ešte zváži, a aj keď na poslednú chvíľu, predsa len sa pripraví a v Košiciach nastúpi na súťažné pódium.
videoklip ... Na tréningu vo Fitmax Gym Námestovo - 18. marec 2012

Discussion at the article:

AMIX diskusia