Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z

Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z

Igor Kopček: zaujímate sa o kulturistiku na akejkoľvek výkonnostnej úrovni? Chcete sa dozvedieť nové informácie o kulturistickom tréningu, výžive, účelnej suplementácii a hlavne o príprave a postupe, ktorý vám môže priniesť špičkovú formu pred súťažou? Radi by ste si usporiadali  vaše kulturistické  znalosti podľa najnovších vedeckých poznatkov o tréningovej metodike a biochémií  výživy? Ste na správnom mieste! Aj keď tvrdím, že k jednému cieľu vedie niekoľko ciest, kniha Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z je nepochybne komplexným sprievodcom celoročnou kulturistickou prípravou kondične trénujúcich športovcov, významným prínosom bude aj pre bodybuilderov najvyššej výkonnostnej úrovne so súťažnými ambíciami. Kniha Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z vás prevedie celou predsúťažnou prípravou od začiatku až po súťažné pódium.

V prvej časti knihy Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z sa dozviete najdôležitejšie zásady postupnosti, podľa ktorej by ste si mali naplánovať celoročnú kulturistickú prípravu. V nasledujúcich kapitolách vás autor knihy postupne prevedie každou časťou prípravy - tá zahŕňa vždy podrobný opis, špecifické tréningové metodiky s rozpismi  najúčinnejších kulturistických tréningov, zásady dávkovania živín i správnej výživy (vrátane rozpisov viacerých variantov jedálnička pre dané obdobie). Zároveň ponúka zoznam najefektívnejších skupín suplementov spolu s ich metabolickými účinkami. Kniha Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z ponúka prehľadnú a ucelenú formu a všetky metodické postupy a fakty o mimo súťažnom období, objemovú i pred súťažnú  prípravu ako aj  samostatnú záverečnú fázu pred kulturistickou  súťažou.

Ďalšia časť knihy Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z obsahuje podrobný opis správneho prevedenia kulturistického pózingu s mnohými detailnými ilustračnými fotografiami i praktickými radami k prezentácii, nechýba popis správania na kulturistickej súťaži. Celú publikáciu Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z potom uzatvárajú kapitoly o formálnych náležitostiach spojených s registráciou a prihláškou na preteky vo Zväze kulturistiky a fitness ČR.

Základné údaje o knihe Príprava na súťaž v kulturistike od A do Z
autor: Ing. Lukáš Roubík
nakladateľstvo: Grafixon
rok vydania: 2012
počet strán: 114
rozmer: 149 x 210 mm
typ: brožovaná bez prebalu lesklá

Autor
Ing. Lukáš Roubík je predsedom trénerskej - metodickej komisie Zväzu kulturistiky a fitness ČR a odborník na športovú výživu. Kulturistike sa venuje polovicu svojho života na rôznych úrovniach. V mladosti získal tituly dorasteneckého a neskôr juniorského majstra Českej republiky. Po ukončení súťažnej kariéry začal pôsobiť ako autor reportáží zo športových udalostí, redaktor článkov zaoberajúcich   sa tematikou kulturistickej pred súťažnej prípravy a dietológie, tréner a výživový poradca pretekárov. Od roku 2008 organizuje pravidelné pred súťažné aj mimo súťažné stretnutia a sústredenie pretekárov. Od  roku 2009  začal pôsobiť aj ako lektor v najvyššej českej trénerskej škole Ronnie.cz, v roku 2010 bol zvolený do Výkonného výboru Zväzu kulturistiky a fitness ČR.

Discussion at the article:

AMIX diskusia
Ťažko povedať.
author: admin | date: 27.11.2012 11:43:55
Netuším, ktorý človek čo vie a čo nevie. Osobne to považujem za dobrú kúpu - ja mám knihy ako zdroj informácii radšej, ako články na nete.
web
author: TheKolac | date: 27.11.2012 09:36:27
Dozvie sa tam clovek aj nieco zasadne nove? Kedze na clankoch od tohoto autora na webe kult***.cz zacinalo velmi vela zaciatocnikov.