Nádejný bodybuilder Dávid Oravec pre EastLabs Radio - august 2014

Nádejný bodybuilder Dávid Oravec pre EastLabs Radio - august 2014

ARCHÍVNY ČLÁNOK z roku 2014: úprimne povedané, nepoznám veľa 22 ročných chlapcov, ktorí denno denne veľmi ťažko pracujú 12 hodín, napriek tomu si vždy nájdu čas na pravidelný tréning, vďaka ktorému sa dokážu rok čo rok zlepšovať a prinášať na súťažné pódium masívne, takmer na kosť prepracované svaly. A poznám iba jediného, ktorý prakticky od úplného začiatku trénuje v domácej posilňovni, jednoduché náčinie mu však stačí na to, aby sa zo súťaží vracal nielen s  titulmi šampióna, ale získal si aj miesto v širšom reprezentačnom kádri Slovenska. Kto to je?

Reč je o Dávidovi Oravcovi, 22 ročnom mladíkovi z Kežmarku, ktorý pred dvoma rokmi (aj preto, aby bol finančne nezávislý) po ukončení strednej školy a absolventskej praxi, absolvoval zváračský kurz a 5 dní v týždni po 12 hodín "maká" ako zvárač (priatelia, Dávid má len a len nočné smeny!). Pre "seba" má prakticky iba 4 hodiny (pripomeniem - štyri hodiny od momentu, kedy sa prebudí do momentu, kedy odchádza na nočnú smenu) a počas nich musí zvládnuť tréning, dve jedlá, väčšinu suplementácie, aj prípravu stravy prakticky na celý deň.
Práve za Davidom sme boli s našou kamerou v jeho domácej posilňovni, kde nám ukázal fragmenty z tréningu a porozprávali sme sa s ním pre EastLabs Radio. Tak urobte si pohodlie - začíname!

Dávid ORAVEC

Nádejný bodybuilder Dávid Oravec pre EastLabs Radio - august 2014





Discussion at the article:

AMIX diskusia