Ján BIRKA vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast

Ján BIRKA vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast

Kulturistika a fitness na Slovensku kráča samostatnou cestou od roku 1993, ale Slovensko malo aj do roku 1993 hviezdy kulturistiky, ktoré si zaslúžia úctu a rešpekt nasledovníkov. Myšlienku "Slovenskej siene slávy kulturistiky/fitness" (Hall of Fame) môžeme zrealizovať vďaka podpore
od spoločnosti AMIX a ďalších našich partnerov - ďakujeme.
Hall of Fame priebežne bude dopĺňaná o mená tých, ktorí prispeli k rozvoju kulturistiky/fitness na Slovensku - ako súťažiaci, organizátori, funkcionári, aj novinári venujúci pozornosť našim športom.

Fall of Fame - Slovenská sieň slávy v kulturistike/fitness

Ján BIRKA je ťažkotonážny bodybuilder zo Slovenska, ktorý v jesennej časti súťažnej sezóny 2023 poznal iba chuť víťazstva. Prvenstvo a následne aj titul absolútneho víťaza získal na súťaži 2023 IFBB Mr. Universe Montenegro, rovnaké výsledky dosiahol aj na súťaži 2023 IFBB Grand Prix Malta, odkiaľ si (rovnako, ako z Čierne Hory) na Slovensko priviezol už druhú Elite PRO kartu.

O tom, ako sa Ján BIRKA dostal ku kulturistike (priatelia, BIRKA začínal ako men´s physique súťažiaci s hmotnosťou pod 80kg, aktuálne je jeho súťažná hmotnosť110kg!) sme sa rozprávali pre EastLabs Radio - nech sa páči počúvajte.

Ján BIRKA vs Igor KOPČEK - EastLabs Radio Podcast




Discussion at the article:

AMIX diskusia